Kategori Vær mødre og fædre

Vi afslører den perfekte aldersforskel mellem søskende
Vær mødre og fædre

Vi afslører den perfekte aldersforskel mellem søskende

Det var altid klart for mig, at jeg ville have mindst to børn, så efter at have fået min første datter, var jeg ikke nødt til at beslutte, om jeg havde et øjeblik, men hvornår. Opdragelsen af ​​min førstefødte havde absorberet mig så meget, at jeg satte den af ​​og satte den af ​​for at prøve at få min mand og jeg til at komme sig psykologisk og fysisk fra dette eventyr, vi havde taget ud af.

Læs Mere

Vær mødre og fædre

Ting, der sker, når dine børn vokser op med deres kusiner

Der er ofte meget snak om et barns forhold til sine søskende eller med hans venner, men vi glemmer ofte den værdi, fætre har i læring og udvikling af vores børn. Når et barn vokser op med sine kusiner, skaber han et meget tæt venskab. specielt og dybt hos dem, så meget, at hvis forældrene passe på at fodre og pleje det, vil det vare livet ud.
Læs Mere
Vær mødre og fædre

Hver af familieroller, og hvor meget de bringer til børn

På det seneste giver vi et stort ansvar til familien som en rolle i dannelsen af ​​vores børn, men jeg kan forsikre Dem om, at der er mange definitioner på, hvad familien er i sig selv og de roller, der findes i den. Vi står i øjeblikket over for en åbning og en omdefinering af, hvad vi kan forstå som en familie, fordi udfordringer og ændringer kommer til at foreslå ideer eller domme, som til tider sætter spænding i, hvad vi kan forstå på dette grundlæggende sociale grundlag.
Læs Mere
Vær mødre og fædre

Vi afslører den perfekte aldersforskel mellem søskende

Det var altid klart for mig, at jeg ville have mindst to børn, så efter at have fået min første datter, var jeg ikke nødt til at beslutte, om jeg havde et øjeblik, men hvornår. Opdragelsen af ​​min førstefødte havde absorberet mig så meget, at jeg satte den af ​​og satte den af ​​for at prøve at få min mand og jeg til at komme sig psykologisk og fysisk fra dette eventyr, vi havde taget ud af.
Læs Mere
Vær mødre og fædre

Tegn på, at dit barn har brug for mere kærlighed

Du elsker dit barn mere end noget andet i verden, du giver alt for ham, du leder ham på hans vej, og du er ved hans side hver dag, og alligevel er der tidspunkter, hvor han ikke opfatter den kærlighed, han har brug for for at vokse op lykkelig. . Hvad er tegnene på, at dit barn har brug for mere kærlighed? Lad os se det fra hånden fra María José Padilla, professionel coach og familierådgiver.
Læs Mere
Vær mødre og fædre

Følelsesmæssige ændringer alle mænd gennemgår som fædre

Vi ved alle, at kvinder oplever en masse fysiske og psykologiske ændringer, når de har et barn. Men hvad de færreste af os ved eller afslører, er de følelsesmæssige ændringer, som mænd gennemgår, når de er fædre, da disse på en måde er henvist til baggrunden. Virkeligheden er, at mænd også lider af de samme ændringer som kvinder under og efter graviditet, måske ikke på samme linje, fordi det ikke er dem, der bærer babyen i deres skød, men det er grunden til, at deres følelse af empati udvides, og endda deres ængstelse kan stige, fordi de føler sig lidt ude af stand til at hjælpe på et dybere niveau til din partner.
Læs Mere
Vær mødre og fædre

12 + 1 måder at vise dit barn, hvor meget du elsker ham

Fortæl mig noget kære mor, hvordan fortæller du din søn, at du elsker ham? Sikkert, er svaret det samme, der opstår for mig ved at bruge disse ord: & 39; Jeg elsker dig & 39;. Men hvad hvis jeg spørger dig en anden måde? Hvordan klarer du at vise din søn, hvor meget du elsker ham? Måske her kommer tankerne og knusene, som du giver ham hver dag, i tankerne.
Læs Mere
Vær mødre og fædre

Det er lettere at opdrage og uddanne en dreng end en pige. Eller var det omvendt?

Hvis du er mor til en pige og en dreng, har de helt sikkert spurgt dig, eller du har spurgt dig selv, om det er lettere at opdrage og uddanne det ene eller det andet. Og uanset hvor ens det er eller burde være, er der altid forskelle pålagt af samfundet. Jeg har også en søn og en datter, og det, jeg er her for at fortælle dig, er ikke råd eller noget lignende, men min mening og min erfaring.
Læs Mere
Vær mødre og fædre

Vi er forældre og ikke dommere eller advokater i diskussionen af ​​vores børn

Hvad skal man gøre, når dine børn krangler? For eller imod hvem man skal positionere? Først og fremmest er vi nødt til at huske, at vi er forældre og ikke dommere eller advokater i diskussionerne om vores børn, så måske er det bedste at lade os blive ført væk af vores følelser. Det gør jeg, og for nu må jeg sige, at det går godt, og at antallet af daglige diskussioner endda er faldet.
Læs Mere
Vær mødre og fædre

11 ting andet børn lærer deres forældre

At få et andet barn er en oplevelse, der leves anderledes end ankomst til det første barn. Vi vil ikke længere møde det med usikkerhed, vi vil være forberedt og vi vil vide, hvordan vi skal reagere, men vi må også regne med, at vi nu skal dele forældre og pleje mellem to. Vi vil være mere trætte, men vores anden søn vil lære os mange ting, der vil gøre alt mere tåleligt.
Læs Mere