Kategori Bond - vedhæftning


Bond - vedhæftning

Kram og kys til børn er også på efterspørgsel

Tomheden, som man føler, når de holder op med at amme, er meget stor, og her betyder det ikke noget, om det var børnenes beslutning eller vores, det er vanskeligt at vænne sig til ideen! Jeg har levet det i mit eget kød, men jeg fandt metoden til at fortsætte med at give dem det bedste af mig, fordi der også frit kræves kram og kys til børn.
Læs Mere
Bond - vedhæftning

Historien om mit første kys til min baby, en hvisken fra hjertet

I dag ved vi alle forældre, at at undervise vores små med autoritetsstaven ikke hjælper med at få glade og sikre børn. Sætninger som 'du gør det, periode' eller 'fordi jeg sagde det' er allerede fortid. Nuet handler om kys og kærtegn. Og det er, at det påvises, at kærlighedsfejlen skaber anomalier i uddannelsen og lykken for de små, mangler, der vil trække indtil deres voksne liv.
Læs Mere