Kategori Dialog og kommunikation

7 fejl, der begrænser kommunikationen med dine børn
Dialog og kommunikation

7 fejl, der begrænser kommunikationen med dine børn

Når et barn ikke taler eller taler lidt, er interaktioner ikke altid lette og spontane. Barnet har mindre initiativ til at kommunikere, og forældrene bliver ængstelige, hvilket fører os til situationer, hvor vi skruer op i stedet for at skabe en atmosfære, der tilskynder til kommunikation. Vi ønsker, at de skal fortælle os, besvare vores spørgsmål, og uden at indse det, stopper vi kommunikationen med vores søn.

Læs Mere

Dialog og kommunikation

7 fejl, der begrænser kommunikationen med dine børn

Når et barn ikke taler eller taler lidt, er interaktioner ikke altid lette og spontane. Barnet har mindre initiativ til at kommunikere, og forældrene bliver ængstelige, hvilket fører os til situationer, hvor vi skruer op i stedet for at skabe en atmosfære, der tilskynder til kommunikation. Vi ønsker, at de skal fortælle os, besvare vores spørgsmål, og uden at indse det, stopper vi kommunikationen med vores søn.
Læs Mere
Dialog og kommunikation

8 mor tricks til at uddanne børn uden at forbyde noget eller sige nej

& 39; Spring ikke på sofaen & 39;, & 39; Læg ikke fødderne på bordet & 39;, & 39; Giv ikke så meget mad i munden & 39 ;. Ordet NEJ er det ord, jeg bruger mest på trods af mig selv i mit ordforråd, især når jeg er hjemme med mine døtre. Og jeg kan ikke lide det, fordi jeg har en fornemmelse af, at når jeg går gennem døren, bliver jeg en diktator snarere end en mor, der er glad for at være sammen med sine små.
Læs Mere
Dialog og kommunikation

Faren for, at forældre ikke tager sig af sprog, når børn er foran dem

Børn er svampe, der fanger, selvom de ikke forstår det godt, selv den mindste detalje, der sker omkring dem. Af denne grund, selv når de er meget små, skal vi som forældre og voksne tage os af sproget, når der er børn foran dem. Hvad kan der ske, hvis vi ikke gør det? Noget pinlige situationer som den, jeg vil fortælle dig om, og som jeg oplevede for et par dage siden i den første person med min lille pige.
Læs Mere